Будемо знайомі!!!!!!

Привіт, мене називають Марія. Ось вирішила спробувати себе в журналістиці блогінгу. Я захоплююсь психологією, тому переважна більшість моїх статей, буде присвячена саме цій тематиці. Cподіваюсь, що вам зі мною буде цікаво;)


вівторок, 5 січня 2010 р.

Чого в вас більше чоловічого чи жіночого?



Згідно стереотипу, жінка – це істота повітряна, м’яка, вразлива, чуттєва. Чоловік – сильний, рішучий, розумний. Між іншим у житті все рідше зустрічаються так звані «справжні чоловіки» або «стовідсоткові жінки».




Якщо у вас є бажання краще розібратися у властивостях сого розуму, визначте які риси – мужність чи жіночність – переважають у вашому характері, дайте відповідь на запропоновані питання («так» або «ні», у випадку сумнівів – «не знаю»).

1. Якщо випаде нагода, полюбляю бути «першою скрипкою» у суспільстві.

2. В складному або спірному положенні чекаю підтримки від найближчої людини.

3. В будь-якій справі вмію з легкістю приймати рішення.

4. Відрізняюся вразливістю, в мені легко визвати співчуття.

5. Вмію захистити свій авторитет.

6. Піклуюся про свою зовнішність і отримую від цього задоволення.

7. Зазвичай намагаюся пристосуватися до обставин, а не діяти за першим відчуттям.

8. Інколи кокетую з представниками протилежної статі.

9. Маю велику психічну силу та незалежний(а) в діях.

10. Завжди ношу із собою дзеркальце.

11. Не тільки довго пам`ятаю образу але інколи можу й відповісти на неї.

12. Не відрізняюся витримкою і не вмію залишатися байдужим(ою) в будь-якому становищі.

13. Вважаю, що кохання – це сокровенне переживання, яке не потребує неодмінного зовнішнього прояву.

14. Я романтичний(а).

15. Мій характер схожий на характер мого батька.

За кожну відповідь «так» на непарні питання та відповідь «ні» на парні ви отримуєте по 10 балів. За кожну відповідь «не знаю» - 5 балів.

Просумуйте бали.

Результат.

0-49 балів. Ви стовідсоткова жінка. Сьогодні цей тип людей зустрічається дуже рідко. Якщо ви обожнюєте готувати, займатися домашнім господарством та виховувати дітей, якщо ви м’які й покірні – знайте, що у вас є все, щоб стати втіленням чоловічого ідеалу. Справжній чоловік сприйме вас такою, яка ви є, якщо звичайно ж, покохає... Якщо ж ви чоловік, ваш стан незаздрісний...

50-99 балів. В залежності від необхідності ви виявляєте як типові чоловічі, так і класичні жіночі риси, вмієте поєднувати м’якість із рішучістю і вразливість із розсудливістю. Можливо інколи життєві обставини потребуватимуть від вас вчинків, які ви вважаєте більш притаманними протилежній статі, тим не менше вміння пристосовуватись та психічна гнучкість будуть вашими спільниками в будь-яких обставинах.

100-150 балів. У вас чоловічий характер на всі 100 %. Рішучість, самостійність, незалежність – ваші сильні сторони. Вмієте бути опорою для іншої людини та знаєте для чого живете на світі. Ваші життєві принципи здатні викликати повагу у багатьох. Якщо ви чоловік, ваші відповіді наводять на думку про деяку схематичність та стереотипність розуміння питань статі та особистої мужності. Але якщо ви жінка – чи ви задоволені собою?


Немає коментарів:

Дописати коментар