Будемо знайомі!!!!!!

Привіт, мене називають Марія. Ось вирішила спробувати себе в журналістиці блогінгу. Я захоплююсь психологією, тому переважна більшість моїх статей, буде присвячена саме цій тематиці. Cподіваюсь, що вам зі мною буде цікаво;)


четвер, 24 грудня 2009 р.

Відео також може заспокоювати....


Подaруйте собі хвилини відпочинку в нeзвідaнних світах! Подород від сувoвих пустель Західнoй Австралії до прекрасних ландшафтів Альпійських гір, під спеціaльно створені музичні твори, допоможе Вам розслабитися і отримати задоволення не тільки від вражаюче красивих видів природи, але й приємно здивує якістю зображення і глибиною звуку.


Осінні парки і сади Японії під прекрасну музику. Вражаюче красиве відео для максимальної релаксації ...


Найвищий у світі водоспад Анхель падає з важкодоступній висоти в містечку з такою ж назвою, що розташоване в південно-східній частині Венесуели. Шум, що видається водою, що падає з гірського масиву Ауян-Тепуі з висоти 1054 м (за іншими джерелами з 979,6 м), далеко чутний в околиці, а вид водоспаду залишає незабутнє враження.Саме більше число великих водоспадів зустрічається в Норвегії. З восьми найвищих водоспадів світу (висота більше 0,5 км) три розташовані в цій країні водоспадів: Бельбе (866 м) - найвищий у Європі, Утігард (610 м) і Кілі (561 м).

1 коментар:

sm81 сказав...

сУПЕР!!!!!

Дописати коментар